Malagalainen arkkitehtitoimisto HCP Arquitectos on voittanut suunnittelukilpailun Venäjällä. Malagalaiset suunnittelevat kaupungin Nihzni-Nóvgorodin läheisyyteen.

Moskovasta 420 kilometrin päässä olevalle alueelle rakennetaan 35 000 asukkaan kaupunki, 10 000 asuntoa ja hankkeen budjetti on 2 000 miljoonaa euroa.
Venäläisenä yhteistyökumppanina toimii MGPM.
Uuteen venäläiskaupunkiin rakennetaan 10 000 asuntoa, jotka ovat luksusasuntoja, keskitasonasuntoja sekä rivitaloja ja matalia kerrostaloja.
HCP Arquitectos toimisto on toiminut 43 eri maassa ja on hyvin arvostettu arkkitehtitoimisto maailmalla.HCP Arquitectosin ensimmäinen ulkomaanhanke oli  vuonna 2004 Brasiliassa, jossa yritys teki pääsuunnitelman Natalin kaupunkiin. Tämän jälkeen yritys on toiminut aktiivisesti Espanjan rajojen ulkopuolella erityisesti Persianlahdella. Tällä hetkellä yrityksellä on käynnissä projekteja muun muassa Dunas Beach Resort Cabo de Verdellä, uusi kaupunki Ecuadorissa, lukuisia hankkeita Bahrainissa, kauppa ja vapaa-ajankeskus Kairossa. Egyptissä käynnissä on myös  Niilin ylittävänvanhan sillan Abul Elan kunnostustyöt.
Malagalaistoimisto ottaa vastaan palkinnon suunnittelukilpailun voitosta Moskovassa 12.10.2012.
Tiedot: El Mundo