Mijaksen kaupunki järjestää säännöllisesti erimaalaisia teemapäiviä. 4. ja 5.7 juhlitaan Amerikan teemalla. Luvassa on musiikkia, ruokaa ja viihdettä, isosti amerikanmalliin!

Mijas on kansainvälinen kaupunki, jonka ulkomaalaisosasto on toiminut jo 30 vuotta. Mijas Pueblossa asuu aktiivisia ulkomaalaisia ja siellä onkin ympäri vuoden erilaisia juhlia milloin Kansainväliset feriat kesäkuussa tai Tanska, Ruotsi, Englanti ja jopa Suomi -päivät. Nyt on Amerikan vuoro, onhan 4.7 Amerikan itsenäisyyspäivä.

American Friendship Day tarjoaa tapahtumia lauantaina ja sunnuntaina alkaen klo 19 jatkuen yömyöhään. Lauantaina esiintyy mm. Coast Rockers, jossa laulaa Petri Mäntysalo. Petri on tunnettu Mystery Train bändin keulahahmona. Tarkka ohjelma alla.

Tarjolla on myös ruokaa ja juomaa sekä myynnissä teemaan sopivia tuotteita. Luonnollisesti ihailtavana on klassikkoautoja, Harley Davidson moottoripyöriä ja pin-up tyttöjä.

Auton saa kätevästi Mijasissa parkkiin kaupungintalon parkkihalliin. Se on auki 24h, ja vuorokauden parkkimaksu on 1€.

 

Tästä linkistä näet bussiaikataulut:https://www.avanzabus.com/web/archivos/base/File/Horarios/Portillo/Horario-de-autobuses-de-Mijas.pdf