Aurinkorannikon suomalaisessa koulussa tulee tänä lukuvuotena olemaan ennätysmäärä oppilaita, noin 360 kpl. Joululomille lähtevä koulu oli tyytyväinen syksyn lukukauteen.Tuntuu, että juuri vasta olimme lukukauden alussa, rehtori Maarit Paaso totesi yhteistyökumppaneille tarjotulla joululounaalla. Aika on kulunut niin nopeaan. Mieli on meillä haikea, sillä moni lapsi palaa Suomeen joulun aikana. Tosin he ovat viihtyneet niin hyvin, että useat palaavat takaisin.Maria Kokkosuo ja Nella Rummukainen

Meillä oli kaksi syksyn ylioppilastakin, iloitsi rehtori. Maria Kokkosuo ja Nella Rummukainen saivat lakit täältä meidän lukiosta.

Ensi vuoden suunnitelmissa on rakentaa alakerran monitoimitila valmiiksi. Suunnitelmat ja rahoitus ovat kunnossa, työt on tarkoitus toteuttaa ensi kesäloman aikana.

Vanhempainyhdistyksen pj Helena Viinamäki oli iloinen aktiivisista vanhemmista: Meillä on ollut yli 20 aktiivista jäsentä, sekä vanhoja että uusia vanhempia. Syksy on ollut hyvin toiminnallinen, isoimpana tapahtumana marraskuun lopun myyjäiset. Tänä vuonna kalentereita myyntiin melkein kaksinkertainen määrä viimevuoteen verrattuna, sillä oppilaat myivät niitä itse ja saivat siitä pienen palkkion.

Vanhempainyhdistys käyttää rahat oppilaiden käytännön toimintaan, kuten stipendeihin sekä luokkaretkiin. Koululle on myös ostettu mm. tietokoneita. Nyt yläastelaiset ovat toivoneet omia lukittavia kaappeja. Perinteinen kevätretki tehdään Sierra Nevadan laskettelukeskukseen ja Laskiaisena kaikki halukkaat lähtevät luistelemaan Benalmádenan jäähalliin. Kummiluokkatoiminta on ollut erittäin aktiivista, sillä lapset ovat itse halunneet lisää tämän tyyppistä toimintaa. Kirjastoon on toivottu uusia kirjoja. Näitä voi lahjoittaa kuka tahansa, jolla on ylimääräisiä hyllyssään. Hilkka Asteljoki 1Koulun Kannatusyhdistys iloitsee puheenjohtajansa Hilkka Asteljoen (kuva) vastaanottamasta opetusneuvoksen arvonimestä. Hilkan tekemällä valtavalla työllä Aurinkorannikon suomalaisen koulun hyväksi oli varmasti asiaan myös vaikutusta, toteaa yhdistyksen hallituksen jäsen Päivö Eilu. Hän kehottaa kaikkia mukaan: Yhdistykseen voi liittyä kuka tahansa, joka haluaa tukea koulun toimintaa. Joulujuhla 2015

Syyslukukausi päättyi perinteisesti koko koulun joulujuhlaan Las Lagunaksen teatterissa.

 

Kuva Hilkka Asteljoesta: Tyrvään Sanomat