Russian Meeting Point kerää Benalmádenaan 13 -14.3. vaikuttavan joukon venäläisiä kiinteistösijoittajia. Kiinteistöostoksille saapuville tarjotaan suoria kontakteja ja mahdollisuuksia esimerkiksi vierailla myyntikohteissa.

Neljännen kerran järjestettävä Russian Meeting Point tapahtuma tuo Costa del Solille 70 venälaista sijoittajaa ja kiinteistönvälitysten edustajaa. Espanjasta paikalla on 29 yritystä ja pankkia, jotka tarjoavat myyntikohteitaan.
Russian Meeting Point tapahtuman anti onkin henkilötasolla tapahtuvat kohtaamiset ja yhteistyön solmiminen. Tapahtuman järjestäjä Barcelona Meeting Pointin (BMP) presidentti Enrique Lacalle kertookin suosion nojaavan juuri suoriin kontakteihin. Näin ostajat näkevät kokreettisesti mitä on tarjolla ja myyjät saavat tietää mitä halutaan.
BMP on järjestänyt vastaavia tapahtumia aiemmin Espanjassa (Marbella Meeting Point, Salones Low Cost Barcelona ja Madrid)) mutta myös muualla maailmalla kuten Buenos Airesissa, Varsovassa, Bukarestissa ja Moskovassa.
Tiedot: El Mundo