Suomalaiset virtaavat Espanjan aurinkoon, joten myös Särkänniemen delfiineille allaspaikka etelässä varmaan sopisi. Eläinten ystävät ovat ottaneet yhteyttä Espanja.Com sivustolle, josko delfiineille löytyisi Espanjasta uusi koti.

Tottahan toki, toteaa Nina Ivakko toimistolta, me välitämme asuntoja kaikille suomalaisille. Aurinkorannikolla Benalmádenassa sijaitseva delfinaario Selwo oli ensimmäinen vaihtoehto, josta uutta kotia alettiin etsiä. Nina lähti tutkimaan millaisia altaita tamperelaisille olisi tarjolla.

Selwossa on neljä isoa ulkoallasta. Kyllä täällä tilaa näyttää olevan, toteaa Nina. Delfiinit ovat seurallisia laumaeläimiä, joten Leevi, Veera, Delfi ja Eevertti varmasti viihtyisivät joukossa. Aamu näytti yhdeksällä delfiinillä kuluvan ruokailun jälkeen pallopeleissä. Omasta puolestani voin suositella näitä altaita, näyttävät olevan aurinkoisia, tilavia ja hyvin varusteltuja, toteaa Nina kiinteistövälittäjän kokemuksella.

Nella ja Matias Voutilainen (kuva) ovat varsinaisia delfiinifaneja. Särkänniemessä on tullut käytyä jo kahdesti äidin ja isän kanssa. Nytkin lomapaikaksi valittiin Aurinkorannikko ihan delfinaarion vuoksi. Perheen mielestä Särkänniemen delfiineille pitäisi löytää joku toinen paikka, jossa voivat jatkaa elämistä ja esiintymistä. Näyttävät nauttivan elämästä täällä, toteaa äiti Miila katsellessaan Bravon, Romeon ja muiden delfiinien temmeltämistä. Ja täällä saisivat olla ulkona auringonpaisteessa, lisää isä Vesa.

Paikka olisi hyvä ratkaisu myös rannikolla asuville ja vieraileville suomalaisille, näin he voisivat jatkaa tuttujen delfiinien tapaamista. Suosittelemme siis Särkänniemelle, että ottavat yhteyttä Selwoon.

Delfiinit ovat tunnetusti älykkäitä kommunikoijia, mutta miten mahtaisi Andalusian aksentti taipua hämäläisiltä?

{gallery}stories/3823{/gallery}