Halpavaateketju Primark suunnittelee avaavansa kolmannen liikkeensä Malagaan. Uusimman kaupan paikka löytyi Marbellasta, kauppakeskus La Cañadasta.

Irlantialainen Primark jatkaa voittokulkuaan Espanjassa. Ketju avasi kahdeksan vuotta sitten ensimmäisen liikkeensä Madridiin ja tänä päivänä liikkeitä on jo 250. Malagan alue kiinnostaa yritystä ja nyt vuorossa on jo kolmannen liikkeen avaaminen. Ensimmäinen liike löytyy Malagasta kauppakeskuskus Larioksesta. Viime vuoden lokakuussa avattiin liike Fuengirolan Parque Miranmar kauppakeskukseen ja nyt lyödään lukkoon La Cañadan kauppakeskuksen tilaneuvotteluita. Entisen kuntosalin tilalle suunnitellun Primark liikkeen neliömäärä tulee olemaan noin 800 m2. Tämä tarkoittaa että kuntosalin naapuriliikkeitä joudutaan vaihtamaan eri liiketiloihin jotta Primark saa tarvitsemansa neliöt liikettä varten.
Halpavaateketju kerää asiakkaat ennenkaikkea hinnoillaan. Nopeasti vaihtuvat kokoelmat ja halvat hinnat pitävät kassajonot pitkinä muulloinkin kuin aleaikoina.
Tiedot: Diariosur