Naisten Pankin koulutus Fuengirolassa

Naisten Pankin koulutus Fuengirolassa
Kiinnostaako mielekäs vapaaehtoistyö? Aurinkorannikon Naisten Pankin toimintaan kaivataan lisää tekijöitä. Tutustu toimintaan osallistumalla koulutukseen Fuengirolassa 25.2.

Mikä on Naisten Pankki?

Naisten Pankki tukee kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa kestävän kehityksen periaattein. Naiset ovat Naisten Pankin työn keskiössä. Tukemalla naista autamme koko perhettä ja myös koko kyläyhteisöä. Naisten Pankin varoja hallinnoi Kirkon Ulkomaanapu.

Koulutus

Koulutusta suositellaan käytäväksi ennenkuin osallistuu Naisten Pankin hyväntekeväisyystoimintaan, mutta koulutukseen voi erittäin mielellään osallistua milloin vain. Koulutuksen yhteydessä saa lisätietoja ja mahdollisuuden kysellä Naisten Pankin toiminnasta, toimintatavoista ja erilaisista mahdollisuuksista osallistua. Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena, jonka pitää Suomesta käsin Naisten Pankin kouluttaja ja koordinaattori Jaana Hirsikangas. Koulutukseen osallistuneet saavat itselleen Naisten pankin virallisen T-paidan, joka päällä voi sitten osallistua toimintaan! Lauantainen koulutus pidetään klo 10 Ravintola Roostersissa (Kukossa), Avenida de Los Boliches 4.

Miten osallistun?

Mieti kaipaatko mukavaa harrastusta, jossa osallistut Naisten Pankin järjestämiin tapahtumiin ja näin tuet toimintaa. Vai onko sinulla energiaa ja innostusta toimia työryhmissä järjestämässä tapahtumia ja erilaisia rahankeräys tempauksia. Kaikki tietotaito on tarpeen. Jos osaat tehdä käsitöitä, ajaa autolla ja kuljettaa tavaroita, tehdä mainoksia tai sinulla on hyvät verkostot kertoa Naisten Pankin toiminnasta eteenpäin, voit hyödyntää omia taitojasi hyväntekeväisyystyössä.

Milllaista toimintaa Aurinkorannikolla järjestetään?

Aurinkorannikon Naisten Pankki aloitti toimintansa 2015. Aktiivitoimintakausi ajoittuu syyskuu-toukokuu väliselle ajanjaksolle. Perinteisiksi nimetyt tapahtumat ovat Kävele Naiselle Ammatti, Naisten Pankki Golf tapahtuma, Joulumarkkinat, Naisten Päivän tapahtuma, Hyvinvointi- ja liikuntapäivä sekä kuukausittaiset lounastapaamiset. Tapahtumat ovat kaikille avoimia, mukaan voit tulla vaikka et olisi ollut koulutuksessa. Osallistumismaksut tilitetään lyhentämättömänä Naisten Pankille. Jokaisessa tapahtumassa on mukana myös keräyslipas, jonka tuotto myös tilitetään lyhentämättömänä Naisten Pankille.

Lisätietoja: Naisten Pankki, Aurinkorannikon Naisten Pankki