Luksusta tarjotaan vanhempien lisäksi myös lapsille. Hotelli Marbella Club Aurinkorannikolla on keskittänyt tarjontaa koko perheelle ja ennenkaikkea myös lapsille.

Marbella Clubin lasten klubi on kooltaan 5000 neliömetriä ja lapsille suunnatut palvelut ovat kuin toisintoa aikuisten luksuksesta. Toki aikuisetkin nauttivat lomastaan kun lapsilla on mielekästä tekemistä.
Kids Clubin tarjonta on monipuolista ja lisäksi lastenalue on suunniteltu eri teemojen mukaan. Lapset voivat hotellilomallaan rentoutua chill-out alueella, suunnata tietokone saliin, osallistua erilaisiin työpajoihin kuten hajuvesien valmistukseen, viljelyyn, flamenco pilates tai yogatunneille tai picasso-tyylisiin taidetyöpajoihin. Tarjolla on myös kokkikursseja joilla valmistetaan ruokia hotellin omien viljelmien sadosta.
Lasten alueen suunnittelussa on käytetty myös asiantuntijoita ja kalustuksessa eri alojen parhaimpia merkkejä.
Lasten luksusklubin käyttäjät voivat olla lomalaisia tai alueella pidempään asuvia lapsia sillä aktiviteetit ovat ympärivuotisia. Marbellassa asuvat lapset voivat kirjautua mukaan aktiviteetteihin hintaan 5000 euroa vuodessa kahdelta lapselta.
Diariosur