Marbella on noin 134 000 asukkaan ylellinen kaupunki, mikä soveltuu monipuolisuutensa vuoksi niin perheille kuin muullekin matkaajalle. Marbellan hyvin pidetty ranta on 27 kilometriä pitkä, mikä houkuttelee auringonottoon ja uimiseen. Myös rannan ravintolat, baarit ja Puerto Banus huvivenesatama on hyvin tunnettuja ja houkuttelevia “nähtävyyksiä”. Huvivenesatama on Marbellan ylpeys, sen hienojen huvijahtien sekä ylellisen viihtyisyyden vuoksi. Marbella on myös tunnettu golffareiden keskuudessa, sillä sieltä löytyy yli 50 golfkenttää. Yöelämää löytyy myöskin joka lähtöön, ja tietenkin ylellisyys sekä glamouri on monessa paikassa se mikä houkuttaa.

 

Marbellasta puhutaan ylellisenä kaupunkina ja muuta aurinrannikkoa korkeampi hintataso puhuu myös sen puolesta. Ostoksia voi toki tehdä edullisestikin markkinoilla, missä tinkiminen kannattaa.

Vanhan kaupungin viihtyisiltä kaduilta löytyy paljon persoonallisia putiikkeja ja ravintolavalikoima on suuri. Vanhassa kaupungissa voit suorittaa kaikennäköiset ostokset käsitöistä ja muotivaatteista sisustustarvikkeisiin.

Vanhasta kaupungista löydät shoppailun lisäksi paljon historiaa ja nähtävyyksiä. Jo pelkästään vanhakaupunki itsessään on näkemisen arvoinen, valkoiset perinteiset talot ja kaupunkia ympäröivät muurit tuovat jo sitä tunnelmallisuutta.

 

Plaza de los Naranjos – aukiolta kun lähdet liikkeelle niin tulet näkemään useita historiallisia rakennuksia mm. kaupungintalo ja Parroquia de Nuestra Señora de la Encarnación -kirkko. Lähistöllä on myös vanhan linnan rauniot, mitkä houkuttelevat katsojia.

Muita nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Bonsai-puiden museo, Puerto Banus, useat puistot, puutarhat ja valkoinen moskeija.

Marbellassa on hyvät harrastusmahdollisuudet, mm. Golf, tennis, kuntosalit, veneily ja vesiurheilu.

 

Marbellasta lähtevät veneretket sekä “risteilyt” ovat suosittuja aktiviteettejä, sillä merellähän voit nähdä vaikka delfiinejä kauniiden maisemien lisäksi. Linja-autoretket lähikyliin ja kaupunkeihin ovat myös suosittuja. Marbellasta on hyvät linja-autoyhteydet ja Malagan kentälle matka kestää autolla noin tunnin verran.