Maalisuma Fuengirolassa tänä viikonloppuna

Fuengirola Lionsien aktiivinen toiminta jatkuu ja suosittu kansainvälinen turnaus pidetään jo 7. kerran tulevana viikonloppuna 21-22.1. Mukana on joukkueita neljästä maasta. Turnauksen pelit näytetään suorana lähetyksenä netissä.

Suomesta Fuengirolaan matkaavat turnauskonkarit ja viime turnauksen mestari Pahalampi ja ensimmäistä kertaa mukana olevat Kattotutkat. The Others ja London Battersea Cougars tulevat Englannista, Buhos ja Fuengirola Lionsilta kaksi joukkuetta Espanjasta. Celtasta Espanjan Afrikan puolelta tulee myös yksi joukkue.

Pelit alkavat lauantaina klo 10 heti kotijoukkueen pelillä ja jatkuvat koko päivän. Viimeinen päivän peli alkaa klo 19.10. Sunnuntana pelit alkavat klo 12.00 ja finaali pelataan klo 17.30. Turnausta voi seurata myös netistä suorana lähetyksenä. Linkki lähetykseen ilmoitetaan myöhemmin.

Kiinnostusta hyvin järjestettyihin turnauksiin on runsaasti. Kolme Andalusialaista joukkuetta Malaga, Sevilla ja Granada joutuivat harmittavasti jäämään kuitenkin pois, koska seuraavana viikonloppuna pelataan Andalusian liigapelit.

Eikä turnauksille näy loppua. 18.-19.3 on jo seuraava, joka onkin hyväntekeväisyysturnaus. Tänne saapuu Suomen SM liigasta tosi kovia joukkueita, kertoo Jari Nyman.

25-26.2 järjestetään junioreiden kv.turnaus, jonne saapuvat treenaamaan mm. Kiekkohait Lohjalta ja kaksi joukkuetta Englannista. Mukana tietysti myös kaikki kolme Fuengirola Lionsin omaa juniorijoukkuetta.

Rullakiekko on vauhdikas peli, takaa turnauksia järjestävä Jari Nyman. -Maalitilanteita tulee vähän väliä ja aika ei todellakaan käy pitkäksi.

Säätiedotus lupaa jo taas aurinkoisempaa säätä ja urheilukentän baari tarjoilee ruokaa ja juomaa edullisin hinnoin. Tervemenoa kaikki viettämään vauhdikas viikonloppu ja kannustamaan paikallista joukkuetta. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

juliste turnaus 0117