Leonardo DiCaprio kuvaamaan kesällä Malagaan ja Madridiin

Ohjaaja Ridley Scott kuvaa seuraavankin elokuvansa Málagassa. Kesällä kuvattavan elokuvan pääosaan suunitellaan Leonardo DiCapriota.

Ridley Scott kuvasi Almerian aavikolla vuonna 2014 elokuvan Exodus: Gods and Kings. Tällä kertaa kuvauspaikkoja on etsitty Málagasta ja Cadizin suunnalta, kirjoittaa Diariosur -lehti. Ohjaaja kävi Espanjassa viime joulukuussa etsimässä meksikolaisia maisemia.

Antigua carcel Malaga

Elokuvan pääkuvauspaikaksi valikoitui Málagan kaupungissa sijaitseva vanha maakunnanvankila. Elokuvaa tullaan kuvaamaan myös Madridissa armeijan lentotukikohdassa Coronel Maté de Colmenar Viejossa. Muita kuvauspaikkoja ei ole vielä vahvistettu.

Elokuvan työnimenä on Prison ja se kertoo huumesodasta Meksikon ja Yhdysvaltojen välillä. Tarina perustuu Don Winslowin romaaniin, joka on saanut inspiraation Sinaloa huumekartellin johtajan Joaquin ”El Chapo” Guzmanin elämästä ja ensimmäisestä vankilapaosta vuonna 2001. Tarinan päähenkilöt ovat fiktiivinen DEA:n agentti Art Keller sekä huumekuriiri Adan Berrera. Agentin rooliin suunnitellaan Leonardo DiCapriota, mutta sopimus on hyväksymistä vaille. Ridley Scott on ohjannut aiemmin mm. elokuvat Blade Runner, Gladiator, Body of Lies ja Thelma and Louise.

Málaga Film Office koordinoi kuvauksia täällä päässä. Kuvauspaikka on luvattu suojata niin, että kuvausryhmä saa tehdä töitä rauhassa uteliailta. Varmasti näyttelijät kuitenkin liikkuvat kaupungilla ja onnekkaat saattavat saada nimikirjoituksen tai selfien Leonardolta. Mahtavatkohan he valita majapaikaksi uuden viiden tähden hotelli Gran Hotel Miramarin?

Lähde: diariosur.es

Kuva: Commons Wikimedia