Aurinkorannikon Leijonat ja Vithas Xanit käynnistivät lokakuussa suositun terveys- ja hyväntekeväisyys yhteistyökampanjan. Erikoislääkärin terveystarkastuksen saa kampanjan aikana jopa -60% alennuksella ja jokaisesta tutkimuksesta kilahtaa 10 euroa Leijonien hyväntekeväisyyskassaan.

Viime vuonna kampanjan aikana tehtiin lähes 100 terveystarkastusta ja näiden tarkastusten avulla kerättiin n. 1000 euroa Leijonien tukemiin hyväntekeväisyysprojekteihin.

Club de Leones Torremolinosin presidentti Pekka Salomaa, jäsenjohtaja ja terveyshankkeen yhteyshenkilö Tarmo Mattila sekä varasihteeri Juhani Mikkolanniemi kertoivat rahojen olleen kallisarvoinen lisä Aurinkorannikon suomalaisen koulun, Aurinkorannikon sydänyhdistyksen, sekä Gambian, Sri Lankan, Japanin ja Ecuadorin avustushankkeiden rahoittamisessa.

Kansainvälisen Vithas Xanit sairaalan markkinointipäällikkö Marita Ekman näkee hankkeen saavan ihmiset hakeutumaan terveystarkastuksiin. Edullinen hinta on ollut hyvä sysäys tutkimukseen hakeutumiselle, ja koska mahdollisuus on avoin myös rannikolla lomailevalle, on kynnys saapua vastaanotolle ollut matala.

Sydäntutkimuksesta liikkeelle lähtenyt hanke on kasvanut viiden vuoden aikana ja lokakuusta huhtikuuhun asti käynnissä olevan kampanjan aikana voi käydä sydäntutkimuksen lisäksi esimerkiksi kuulokokeessa, ihotautilääkärillä luomi- ja ihosyöpätarkastuksessa, hammastarkastuksessa, kilpirauhastutkimuksessa. Lisäksi on mahdollisuus valita gynekologin tai urologin perustarkastus.

Tutkimuksiin suuntaavan ei tarvitse olla Leijonien jäsen vaan terveystarkastukset ovat kaikille avoimia.
Paikka: Vithas Xanit Fuengirola
Ajanvaraus: p. 616 24 12 90 tai 648 21 25 70