Kevät alkoi Costa del Solilla tyylikkäästi kun Aurinkorannikon Leijonien perinteistä Gala Primaveraa juhlittiin viime lauantaina. Runsaslukuinen joukko tyylikästä Aurinkorannikon väkeä kerääntyi Fuengirolaan Las Palmeras hotellin Espanja -saliin. Juhlan tuotto menee hyväntekeväisyyteen.

Juhlat olivat yhdet rannikon hienoimmat elleivät peräti kaikkein upeimmat hehkutti Espanja.Com´in Ismo Ivakko. Leijonien pitkäaikainen aktiviteettijohtaja Ismo Virtanen on kiitollinen, että tälläinen hyväntekeväisyysjuhla saavutti näin ison suosion, juhlijoita oli noin 220 henkeä. Kiitoksia juhlan tunnelmasta on tullut paljon, totesi tyytyväinen Ismo Virtanen.primavera laulaja 2
Musiikista vastasi Seita & Friends. Yllätysvieraana juhlijoita tanssitti vuoden 2014  tangokuningatar Maria Tyyster.
primavera arvonta 2
Juhlan aikana myytiin myös arpoja. Arvokkaita palkintoja oli runsaasti, osa oli jopa yli 1000e arvoisia. Koko juhlan tuotto, noin 3500e, menee hyväntekeväisyyteen. Aikaisempina vuosina on tuettu alueen ajankohtaisia toimijoita kuten Saapas, Diakoniatyö ja Suomalainen koulu.
Ensi vuonna on Leijonien 25. juhlavuosi, ja se tulee näkymään ensi Gala Primavera -juhlassa, kertoo Ismo Virtanen. Myös Suomella on juhlavuosi, joten tulemme juhlistamaan tätä samalla.