Lämmin ja aurinkoinen sää jatkuu Costa del Solilla. Harvinaisen leuto ilma on hellinyt sekä paikallisia että lomailevia turisteja. Päivälämpötilat nousevat yhä +20 asteeseen ja tuulettomassa paikassa jopa ylikin.

Turistin erottaa helposti asusteista: shortsit ja hihattomat paidat virittävät kalpeanaamat lomatunnelmaan. Paikalliset pukeutuvat uskollisesti kalenterin mukaan eli päälle laitetaan takki, kaulaliina ja lapsille jopa pipot päähän!

Uskaliaimmat ottavat aurinkoa rannalla ja terassit pursuavat iloista väkeä.  Ravintoloitsijat ovat tyytyväisiä sään tuomiin asiakkaisiin ja  golfkentillä käy vilske.

Harvinaisen lämpimän tammikuun ovat panneet merkille myös vauhdikkaat Riitta ja Juhani Vaulo, jotka ovat viettäneet jo monta talvea Espanjassa. He olivat kävelyllä Fuengirolan Paseo Maritimolla ja pysähtyivät hetkeksi nauttimaan auringosta. Aurinkoinen ilma mahdollistaa aktiivisen eläkeläisen elämän.  Aamu alkaa kuntopyöräilyllä parvekkeella, sitten joko golfia, tennistä tai kuorolaulua.

Säätiedotus lupaa  samantyyppisen sään jatkumista ainakin seuraavaan viikkoon. Tuuli yltyy hetkeksi viikonloppuna ja kuun vaihteessa lämpötilat tippuvat jonkun asteen pariksi päiväksi noustakseen taas ensi viikolla.  Ainakin Fuengirolassa säilytään kuivin jaloin pari seuraavaa viikkoa.