Torremolinos on lähes 70 000 asukkaan rannikkokaupunki Málagasta 10 kilometriä länteen. Torremolinos on yksi Aurinkorannikon alkuperäisistä lomakohteista, sillä turismi alkoi kasvaa siellä jo 1960-luvulla. Pitkät perinteet matkailun saralla ovat kehittäneet Torremolinosista erittäin monipuolisen lomakohteen, jolla on paljon tarjottavanaan.

Torremolinos on kuuluisa upeista hiekkarannoistaan, ja erityisesti La Carihuela -ranta on saanut mainetta yhtenä Aurinkorannikon hienoimmista rannoista. Kesäkuukausina rannoilla voi harrastaa vaikka riippuliitoa, banaaniveneajelua, vesihiihtoa tai polkuveneilyä. Rannan ympäriltä löytyy paljon erilaisia ravintoloita, kauppoja ja baareja. Myös vilkas yöelämä on painottunut rantojen läheisyyteen.

Torremolinosissa voi harrastaa myös vaikka ratsastusta, kalastusta tai tennistä. Myös golf on suosittua, mutta kenttävaraus kannattaa tehdä ajoissa etukäteen.

Koko perheelle Torremolinosissa on vesipuisto Aqualand, jonka pitkät liukumäet ja erilaiset uima-altaat viihdyttävät lapsia varmasti koko päivän.

Torremolinosista löytyy myös krokotiilipuisto Crocodile Park, jossa on yli 200 krokotiilia ja mahdollisuus vaikka pitää pientä krokotiilia sylissään

Nopeiden kulkuyhteyksien takia Torremolinosista on helppo tehdä päiväretkiä vaikka Picasson syntymäkaupunkiin Málagaan tai viereiseen Benalmádenaan.

 

Lisätietoa Torremolinosin krokotiilipuistosta sekä vesipuistosta

Ajankohtaista tietoa Torremolinosista: http://www.torremolinosguide.com/