Andalusian tärkein lomakeskittymä on Aurinkorannikko, jonka pitkät hiekkarannat tarjoavat uimisen lisäksi monia muita aktivitettejä aina sukeltamisesta veneilyyn ja kalastukseen. Aurinkorannikon kaupungit ovat lähellä toisiaan, joten on helppo vierailla monessa samalla reissulla. Yli 300 aurinkoista päivää vuodessa vuodessa takaavat varmasti lämpimän vierailun tulitpa milloin tahansa.

800 kilometriä rantaviivaa, yli 3000 tuntia auringonpaistetta vuodessa, historiallisia monumentteja, flamencoa, loistavaa ruokaa ja monia tapahtumia, sitä on Andalusia. Myös golfin pelaamiseen sekä ratsastukseen Andalusia tarjoaa hienot puitteet. Mahdollista on myös patikoida tai vaikka lasketella.

Andalusian maaseuduilla on mahdollista nähdä hyvin erilaisia maisemia sekä erilaista elämää kuin tyypillisissä turistikohteissa. Seutua täplittävät lukuisat vanhalle kulttuurille ominaiset pikkukylät valkoisine taloineen ja kapeine kujineen. Vuorenrinteitä peittävät oliivi- ja mantelipuuviljelmät. Keväällä rinteet ovat valkoisenaan mantelipuiden kukkiessa. Sitrushedelmäviljelmät täyttävät miltei jokaisen laakson.

Kaiken tämän lisäksi Andalusia tarjoaa monia ainutlaatuisia tapahtumia, herkullisia tapaksia sekä upeita maisemia.

Erittäin kattavat Andalusian kotisivut löydät täältä.