Joulun tunnelmaa myyjäisissä

Joulun herkkuja ja lahjaideoita löytyy Aurinkorannikolla järjestettävistä joulumyyjäisistä. Myyjäisissä tehdyillä hankinnoilla saa itselle roimasti joulumieltä, sillä samalla tukee myös paikallista toimintaa ja hyväntekeväisyystyötä.

Perjantaina 25.11. avataan Fuengirolan kaupungin kirkkokaukiolla (Plaza de la Constitución) perinteinen joulutori, jossa myydään pienyrittäjien ja paikallisten yhdistysten käsitöitä, koriste-esineitä, jouluisia herkkuja ja paikallisia tuotteita. Tori on avoinna 14.12. asti päivittäin klo 10:30-14:30 ja 17:00-21:00Aurinkorannikon suomalaisen koulun vanhempain yhdistyksen perinteiset joulumyyjäiset järjestetään 26.11. klo 14 -16 Aurinkorannikon suomalaisen koulun tiloissa. Myyntipöydissä on tarjolla mm. jouluruokia ja leivonnaisia. Suositut herkut kannattaa käydä ostamassa heti myyjäisten aluksi, sillä viimehetken ostaja saattaa jäädä niitä ilman! Myyjäiset järjestää koulun vanhempainyhdistys ja tuotto suunnataan oppilaiden ja opiskelijoiden hyväksi.

Naisten Pankin joulutori järjestetään 3.12. klo 10-14 Ravintola Kukossa Centro Finlandian tiloissa. Aurinkorannikon Naisten Pankki tekee hyväntekeväisyystyötä ja tapahtuman tuotto suunnataan kehitysmaiden naisten hyväksi. Naisten Pankin oman pöydän antimet kuten leivonnaiset, villasukat, korut , kirjat… ovat lahjoituksina saatuja tuotteita. Joulutorille voi tulla myös myymään omia tuotteitaan, jolloin Centro Finlandian infosta saatavan myyntipöydän hinta (10 euroa) suunnataan hyväntekeväisyyteen.

Aurinkorannikon Marttojen joulumyyjäiset järjestetään 3.12. klo 12 alkaen Bar Komppiksen tiloissa. Käsityön ja leivonnan taitavat Martat tuovat tuotteitaan myyntipöydille ja ostajilla tulee varmasti olemaan valinnan vaikeus tuotteiden kirjossa. Leivonnaisissa on aina mukana myös ainesosaluettelo allergiainfoa varten.