Studio MindBody avasi juhannusaattona ovensa Fuengirolassa. Se on alueen ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa suomenkielinen jooga- ja pilatesstudio. Liiketilat ovat viihtyisät, tilavat ja ne sijaitsevat junakadulla Los Bolichesissa.

Avajaisviikonlopun ajan oli mahdollisuus käydä kokeilemassa tunteja vapaasti perjantaista sunnuntaihin. Kaikki tunnit olivat myös ilmaisia ensimmäisen viikonlopun ajan. Avajaisten kunniaksi tarjolla oli juotavaa, kuohuviiniä sekä pientä purtavaa, jonka lisäksi kävijät saivat lahjakassit mukaan tunnin päätteeksi.

Studio tarjoaa laajan valikoiman erilaisia jooga- ja pilatestunteja sekä myös muuta mielen ja kehon hyvinvointiin liittyvää, kuten esimerkiksi joogaterapiaa, hierontaa ja aromaterapiaa. Tunneilla keskitytään vahvistamaan sekä kehon suurimpia että kehon syvimpiä lihaksia erilaisin tekniikoin. Tuntien lopussa pidettävä rentoutuminen takaa hyvän olon koko loppupäivän ajaksi.

Yritys järjestää aika ajoin myös erilaisia workshopeja, kuten esimerkiksi joogan alkeiskursseja. Lisäksi syksyllä tuntivalikoimaan on näillä näkymin tarkoitus tulla myös meditaation opetusta.

Tunteja on tarjolla useita kertoja viikossa niin suomen, englannin kuin espanjankin kielellä. Tunneille on mahdollista osallistua kertamaksulla, joten myös lomalaiset voivat käydä kokeilemassa esimerkiksi rantajoogaa aamuauringossa. Kuukausikortin avulla tunneilla voi käydä rajattomasti. Halukkaat voivat varata myös yksityistunteja.

Yrityksen perustajan Liisa Hanénin lisäksi tunneilla ohjaavat myös Karoliina Kangaskolkka sekä Argentiinasta kotoisin oleva Florencia Ros. Fuengirolassa voi harrastaa joogaa myös monilla kuntosaleilla espanjaksi ja englanniksi sekä Sofia-opistolla suomeksi.

Lisätietoa: www.studiomindbody.com