Haaste yrityksille Ystävänpäivänä: lahjoita stipendirahastoon!

Espanja.Com haastaa yritykset ja yhdistykset lahjoittamaan Aurinkorannikon suomalaisen koulun oppilaiden stipendirahastoon. Ystävänpäivänä on paikallaan kannustaa pieniä ystäviämme, joiden työ on opiskella. Haasteeseen osallistuneitakin palkitaan.

Aurinkorannikon suomalaisessa koulussa jaetaan vuosittain Osmo Savolan rahastosta stipendejä oppilaille, opiskelijoille sekä valmistuville ylioppilaille. Jakoperusteena ovat erityisosaaminen, monipuolinen lahjakkuus tai harrastuneisuus taito- ja taideaineissa sekä esimerkillisyys kouluyhteisössä.

Haaste

Espanja.Com on tietoa jakava media ja haluamme siksi kannustaa lapsia ja nuoria, jotka ovat innokkaita oppimaan. Me lahjoitammekin 100e rahastoon ja haastamme muut yrittäjät mukaan niin Suomesta kuin Espanjasta. Toki kaikki yksityisetkin ovat tervetulleita mukaan talkoisiin! Alla tilinumerot ja ohjeet. Voit antaa haluamasi määrän, sillä pienistä puroista kasvaa iso virta. Kannustetaan yhdessä Espanjassa opiskelevia suomalaisia lapsia!

…ja Ystävänpäivänlahja

Kaikki yrittäjät tietävät, että tieto vie eteenpäin, niin opiskelijoita kuin yrityksiä. Siksi haluamme antaa Ystävänpäivälahjan kaikille haasteeseen vastanneille: Saat yrityksesi tiedot Espanja.Comin Palveluhakemistoon täksi kevääksi toukokuun loppuun asti.  Anna oma panoksesi koulun rahastoon ja ilmoita sen jälkeen meille yrityksesi tiedot. Haaste on voimassa tämän viikon. Tiedot voit lähettää sähköpostilla: costasunguide@gmail.com.

Rahasto

Rahasto sai alkunsa vuonna 2006 kun koulun hallituksen pitkäaikainen rahastonhoitaja Osmo Savola täytti 70 vuotta ja ohjasi syntymäpäivälahjaksi saamansa rahat rahaston alkupääomaksi. Pääomaa pyritään vuosittain kasvattamaan lahjoituksin ja tukitapahtumien avulla. Keväällä 2016 jaettiin stipendeinä yhteensä 2130 euroa.

Lahjoituksen tekijä voi esittää toivomuksen jakoperusteista. Yritykselle sen antama lahjoitus on verovähennyskelpoinen.

Lahjoitustili

Suomessa: Danske Bank FI0880001770202993 ja BIC/SWIFT: DABAFIHH

Espanjassa: La Caixa ES82 2100 8726 8422 0002 1242 BIC: CAIXESBBXXX

Viite:”Stipendilahjoitus Ystävänpäivänä”

Tilinomistaja: Aurinkorannikon suomalaisen koulun kannatusyhdistys ry

Lisätietoa: Eija Tanneraho-Kunnas, puh. +34 670 898 688, eija.tanneraho-kunnas@suomalainenkoulu.net

 

Kuva: Espanja.Com arkisto