Fugefest Fuengirolassa oli menestys ja ensi vuodella luvattiin jo jatkoa. Iso lava oli suurenmaailman luokkaa ja äänentoistoon ja valoihin oli selvästi satsattu.

Jari Sillanpää veti odotetusti lavan edustan täyteen jo pitkään ennen konsertin alkua. Hän sai laulamisesta jopa lepovuoron yleisön laulaessa yhden koko kappaleen! Popeda veti yhden parhaimmista keikoistaan, hehkuttivat paikalla olleet fanit. Vuosien keikkarutiinista ei näkynyt jälkeäkään vaan bändillä oli täysi vauhti päällä ja he näyttivät nauttivan keikastaan.

Konkarit Virve Rosti ja Laura Voutilainen vetivät yleisön mukaansa Tina Turnerit duetolla. Virve Rosti otti matkan myös lomana ja kehui rentoa yleisöä. Perjantain odotetuin esiintyjä Agents ja erityisesti heidän kitaristinsa Esa Pulliainen eivät myöskään pettäneet yleisöään.

Artistit viihtyivät hyvin Fuengirolassa. Agents yhtye ehti käydä jopa Gibraltarilla, vaikka joutuikin kiiruhtamaan Yö-yhtyeen tavoin Suomeen keikalle lauantai-illaksi.

Järjestyshäiriöitä ei näkynyt, joten kaiken kaikkiaan ensimmäiset Fugefestit sujuivat hienosti. Ensi vuonna taas tervetuloa 21. ja 22.lokakuuta, toivotti juontaja Lasse Norres lauantai-iltana.

{gallery}stories/3821{/gallery}