Feria de la Virgen del Rosario juhlaa vietetään 6-12.10. Fuengirolan juhlaviikon humu ylettyy kaupungin keskustasta feria-alueelle ja näkyy myös liikkeiden aukioloajoissa. Käytössä on erityinen horario de la feria.

Juhlaviikon aikana pienten liikkeiden ovissa on kylttejä, joissa kerrotaan liikkeen olevat suljettuja koko viikon ajan. Virastoissa ja pankeissakin noudatetaan lyhyempiä työaikoja ja usein ovet suljetaan juhlan kunniaksi jo kello 13. Juhlaviikko siis näkyy ja tuntuu paikallisten lisäksi muualta tulleiden arjessa.
Moni sanookin että feriaviikolla ei kannata keskittyä asioiden hoitoon vaan astua mukaan juhlatunnelmaan. Kaupungin suojelupyhimyksen Virgen del Rosarion kunniaksi järjestettävä juhla on hengellinen juhla, mutta ennen kaikkea ilonpitoa ja ystävien tapaamista.
Juhlan aikana kaupunkikuvaa koristavat hevosvaunut, juhlapukuihin sonnustautuneet espanjattaret ja koko kaupunki on koristeltu juhlaan. Meno keskittyy feria-alueelle, missä on hulinaa aina aamutunneille asti.
Feriaviikon pyhäpäivät ovat Fuengirolassa 7.10 ja 12.10.
Dia de la Hispanidad 12.10. on kansallinen pyhäpäivä joka osuu tänä vuonna sunnuntaille ja vapaapäivä siirtyy maanantaille 13.10.