Fuengirola on luultavasti suomalaisten keskuudessa tunnetuin Aurinkorannikon kohteista, sillä kaupungin alueella on rannikon suurin suomiyhteisö sekä Aurinkorannikon suomalainen koulu. Kaupungissa toimii useita suomalaisia yrityksiä, kauppoja, kahviloita, ravintoloita, kiinteistövälitysliikkeitä, kauneudenhoitopalveluita sekä paljon muita liikkeitä ja palveluita.

Kuumat kesät ja leudot talvet, erittäin laaja palvelutarjonta sekä alhainen hintataso houkuttelee kaupunkiin matkalaisia sekä pidempiaikaisia asukkaita useista maista, mutta erityisesti Suomesta.

 

Fuengirolassa on upeat hienohiekkaiset rannat, missä uimisen ja auringonoton lisäksi voit harrastaa vesiurheilua mm. sukellus, vesihiihto, riippuliito, surffaus sekä banaaniveneily. Fuengirola on myös golffaajien ja perheiden suosima kohde, mutta vilkkaasta yöelämästä johtuen houkuttelee myös paljon nuorisoa.

 

Nähtävyyksiä on mm.

 

  • Castillo Sohail
  • Bioparc (eläintarha)
  • Parque Aquático (vesipuisto)

Kaupungissa on hyvät shoppailumahdollisuudet monien putiikkien ja liikkeiden ansiosta. Kaupungissa sijaitsee myös suuri ostoskeskus Miramar, missä kauppojen lisäksi on ravintoloita sekä elokuvateatteri.