Feria de la Virgen del Rosario juhlaa vietetään Fuengirolassa 6-12.10. Kaupungin suojelupyhimyksen Virgen del Rosarion kunniaksi järjestettävä juhla on hengellinen juhla, mutta ennen kaikkea ilonpitoa ja ystävien tapaamista.

Juhlan aikana kaupunkikuvaa koristavat hevosvaunut, juhlapukuihin sonnustautuneet espanjattaret ja koko kaupunki on koristeltu juhlaan. Meno keskittyy feria-alueelle, jossa juhlat jatkuvat aamutunneille asti. Lapsille suunnatut huvipuistolaitteet tekevät feria-alueesta varsinaisen tivolin. Juhlaviikon aikana on aina yksi päivä, jolloin kaikissa laitteissa saa käydä puoleen hintaan. Lapsiperheen kannattaakin suunnata huvitteluun juuri Lastenpäivänä 8.10.

Feriaviikon pyhäpäivät ovat Fuengirolassa 6.10 ja 12.10. Dia de la Hispanidad, joka on kansallinen pyhäpäivä. Koko viikon ajan virastoissa ja pankeissa voi olla lyhennetyt työajat. Moni espanjalainen pikkuliike myös pitää viikon ajan ovensa suljettuna ja valitsee feriaviikon myös omaksi lomaviikoksi. Myös koululaiset juhlistavat feriaa syysvapaan merkeissä.

Lisätietoja feriaviikon ohjelmasta Fuengirolan kaupungin sivuilta:
http://www.fuengirola.es/portal_localweb/RecursosWeb/DOCUMENTOS/1/0_13345_1.pdf