Ensi viikolla Aurinkorannikolla juhlitaan ferioita Torremolinosissa. Lokakuun puolella ovat vuorossa Fuengirolan feriat.

Kesä kääntyy syksyksi etelässäkin vaikka lämpömittareissa pudotusta ei vielä paljoa ole näkynyt. Varma merkki kesän loppumisesta ovat tyhjentyvät rannat ja Torremolinosin ja Fuengirolan feriat.

Feria de San Miguel 26.-29.9.
Torremolinosin ferian aloitus Romeria  tuo Torremolinosin kaduille koristellun härkävankkurikulkueen sunnuntaina 22.9. Kulkue on yksi Espanjan suosituimmista ja kokoaa Torremolinosiin vuosi toisensa jälkeen jopa 200 000 vierailijaa.
Feriajuhlat jatkuvat kaupungilla 26-29.9.välisenä aikana. Viikon huipennus on kaupungin suojelupyhimuksen San Miguelin päivä 29.9.

Feria del Rosario 6.-12.10.
Fuengirolan feriat ovat yksi Aurinkorannikon suosituimmista juhlista heti Malagan elokuisten ferioiden jälkeen. Lokakuun juhlaviikon aikana kaupungin feria-alue täyttyy tanssista, musiikista ja hevosista. Huvupuistoksi ja baarikaduksi muuttuva markkina-alue kerää rannikon asukkaat mukaan juhlaan jota vietetään Fuengirola kaupungin suojeluspyhimyksen Nuestra Virgen del Rosarion kunniaksi.
Juhlaviikolle osuu myös kansallinen juhlapäivä Espanjan päivä 12.10.