Espanjan Asuntomessuilla kuunvaihteessa kansainvälisiä yrityksiä

Espanjan Asuntomessuihin on enää kaksi viikkoa ja kiinnostusta on ollut mukavasti myös kansainvälisten yritysten puolelta.

Asuntomessut ovat tänä keväänä kaksipäiväiset. Näytteilleasettajat ovat samat molempina päivinä, mutta perjantaina 31.3 luennot ovat suomeksi ja lauantaina 1.4 englanniksi. Mukaan on tulossa suomalaisten yrittäjien lisäksi mm. espanjalaisia, venäläisiä, hollantilaisia ja ruotsalaisia rannikolla toimivia yrityksiä. Tämä onkin kätevä tilaisuus kerralla tavata näin monipuolisesti asumiseen liittyviä yrittäjiä yhdellä kertaa!

Luennoilla käsitellään asuntojen vuokrausta ja ostamista sekä muita näihin liittyviä toimenpiteitä remontoinnista lakiasioihin. Tule kuuntelemaan päivitettyä tietoa ja kysymään mieltäsiaskarruttavista asioista.

Nettimedia Espanja.Comin järjestämät messut pidetään hotelli Las Palmeraksessa Fuengirolan huvivenesatamaa vastapäätä klo 10-17. Jos et pääse paikanpäälle, niin käy rekisteröitymässä sähköpostiosoitteellasi nettisivulla www.espanjanasuntomessut.com ja saat tietoa messuista ja luennoista.
Katso videolta tunnelmia viime syksyn messuilta.