Kiinnostus Espanjaa kohtaan kasvaa kiihtyvästi ja samassa tahdissa ovat kasvaneet myös nettimedia Espanja.Comin käyttäjäluvut.

Nettimedia Espanja.Com on nykyisessä muodossaan jo kuusi vuottavanha ja rakentaa tasaisesti suosiotaan suomalaisten keskuudessa. Olemme tällä hetkellä suurin Espanjasta kertova media, iloitsee toimitusjohtaja Ismo Ivakko. Tämänhetkiset lukija- ja käyttäjäluvut osoittavat, että netissä on tulevaisuus. Se antaa joustavuutta ja reagointikykyä. Se on myös aina saatavilla ja kätevästi kulkee mukana.ismo

Espanja.Comin käyttäjistä osa on vielä Suomessa ja he käyvät Espanjassa lomilla ja suunnittelevat muuttoa. Joidenkin kyselyiden mukaan tämä joukko on yli miljoona henkeä, joten on meillä tuossa vielä tavoitetta, naurahtaa Ismo.

Facebook

Espanja.Com ylitti viime viikolla Facebookissa 20 000 tykkääjän rajan. Tämä oli meille todella hieno hetki, kertoo markkinointia hoitava Nina Heiskanen. Pääosin Facebook sivujen seuraajat ovat tulleet sisällön takia, eivätkä pelkkien kilpailujen ja palkintojen houkuttelemana. -Olemme saaneet näiden ihmisten huomion tekemällä oikeita asioita oikeaan aikaan, se tuntuu hyvältä.

Artikkelit

Artikkeleiden lukijamäärät kasvavat myös ja parhaimmillaan sivustolla on jo yli  50 000 kuukausittaista lukijaa. Tämä on enemmän kuin millään muulla suomalaisella medialla Espanjassa.Nina Jaana

Kuva: Nina Heiskanen ja Jaana Monto

Artikkeleita on julkaistuna jo tuhansia. Niitä luetaan jatkuvasti, sillä ne löytyvät kätevästi hakusanoilla. Erityisesti suomalaisia kiinnostavat muiden muuttajien tarinat ja faktat mitä muuttajan pitää tietää. Meillä on toimituksessa yhdessä yli 50 vuoden kokemus Espanjassa asumisesta, joten tiedämme mistä puhumme, painottaa toimituspäällikkö Jaana Monto. -Koitamme parhaamme mukaan kattaa aiheissa koko Espanjan, vaikka suurin osa muuttovirrasta suuntaa Aurinkorannikolle. Sieltä käydään kuitenkin myös lomalla muualla Espanjassa ja siksikin haluamme mm. esitellä Espanjan eri alueita.

Uutiskirje

Myös kaksi kertaa kuussa ilmestyvällä Uutiskirjeellä on yli 20 000 tilaajaa ja sen avaamisprosentti on kansainvälisestikin mitattuna huikealla tasolla. Meidän lukijamme ovat kaikki kiinnostuneita Espanjasta ja matkustamisesta yleensä, painottaa Ismo. Siksi artikkelimme ja asuntotarjouksemme kiinnostavat Uutiskirjeemme tilaajia.

Asunnot yhdestä paikasta

Facebookissa on useasti kysytty keskitetyn asuntotarjonnan perään. Suomalaiset ovat huomanneet millainen viidakko on etsiä osto- tai vuokra-asuntoa Espanjasta. Kysynnän kasvaessa on kiinteistövälittäjien määrä lisääntynyt nopeasti ja maan tapaan sama asunto on kaupan monella välittäjällä. Näitä kaikkia sivustoja läpikäydessä saattaa tuhraantua tunti- tai jopa päivätolkulla aikaa. Espanja.Comin asunto-osastolta löytää kerralla usean välittäjän asunnot, suomalaisen etuovi -palvelun tapaan, selventää Ismo.

On ollut mahtavaa huomata, että teemme tärkeää työtä ja siitä on apua muille, sanoo Ismo ja lähettää samalla terveiset kaikille lukijoille ja nettimedian käyttäjille. -Laittakaa meille toiveita ja viestejä, jotta osaamme viedä palvelua juuri teidän haluamaanne suuntaan.