Espanjasta löytyy lukuisia kiinnostavia ja edullisia museoita, joiden pääsymaksu on alle 10 euroa!

Lentojen hintavertailupalvelu Lennot.idealo.fi on selvittänyt maan kiinnostavimmat ja edullisimmat museot. Kätevän interaktiivisen kartan avulla on helppo paikantaa itselle sopivat vierailukohteet.

Museot on luokiteltu kuuteen kategoriaan, jotka on merkitty karttaan erivärisillä kuvakkeilla. Historiasta kiinnostuneet löytävät etsimänsä keltaisella merkittynä, kuuluisuuksien kotimuseot näkyvät kartassa vihreällä, arkeologia ja nähtävyydet oranssilla ja tiede ja teknologia sinisellä. Taidenäyttelyt on merkitty lilalla. Erikoismuseot, kuten Sevillan Flamenco-museo ja Málagan Picasso-museo, puolestaan tunnistaa fuksianpunaisesta pylpyrästä. Muista myös, että sunnuntai-iltapäivisin sisäänpääsy on useimpiin museoihin ilmainen. Tarkemmat ajankohdat selviävät museoiden nettisivuilta.

Sadepäivän ratoksi museovisiitti

Vaikka Espanjassa on useimmiten kaunis ilma, voi sateisiakin päiviä sattua kohdalle. Tuolloin päivä kannattaa viettää museoihin ja nähtävyyksiin tutustuen. Myös kesänhelteissä vilpoiset museot houkuttelevat pistäytymään. Eri puolilta Espanjaa löytyy taidenäyttelyitä, arkeologisia kohteita, tunnettujen henkilöiden kotimuseoita, tieteisiin ja teknologiaan erikoistuneita museoita ja paljon muuta. Missä päin Espanjaa oletkin, kartan avulla paikannat kiinnostavat vierailukohteet lähelläsi helposti! Mukana ovat myös Kanariansaaret.

Tiedot ja kuva: Lennot.idealo.fi