Aurinkorannikon suomalaiseen kouluun ryntäys

Ilmoittautuminen ensi syyslukukaudelle alkoi viime maantantaina 23.1. Viikon aikana koulu melkein jo täyttyi. Tarve isommalle koululle on todellinen.

Koulun edessä oli jonoa jo paljon ennen kuin ilmoittautumisen alkamista klo 9. Myös nettisivu ruuhkaantui ilmoittautujista ja osa lähettikin viestinsä perille sähköpostitse. Viikon aikana kouluun ilmoittautui jo 250 lasta ja pian koulun oletetaan olevan jo täynnä. Kanslialla onkin iso urakka ilmoittautumisten kirjaamisessa.

Espanja.Comin osastolla viime viikkoisilla Matkamessuilla keskusteltiin monen messukävijän kanssa kouluun tulosta. Yhä useampi lapsiperhe haluaa ja pystyy järjestämään asiat niin, että he voivat viettää vuoden Espanjassa. Aurinkorannikon suomalaisen koulun olemassaolo mahdollistaa tämän ja koulun hyvä maine on selkeästi kiirinyt Suomeen. Koulu onkin jäämässä pieneksi ja uuden tontin etsintä Fuengirolasta on kiivaana käynnissä.
Monen lapsiperheen haave on myös vuokrata koulun läheltä villa omalla uima-altaalla. Myös näitä kaivataan lisää, sillä tarjonta ei vastaa kysyntää!
Kuva: arkisto ”Syksyn 2016 ensimmäinen koulupäivä”