Latauspiste Benalmádenassa

Monikäyttöisen matkakortin avulla pääset liikkumaan kätevästi ympäri Aurinkorannikkoa. Sama kortti kelpaa makusvälineeksi busseissa, Málagan metrossa ja Renfe-junassa.

Matkakortin (kuva alla) voi ostaa monista eri myyntipisteistä ja se maksaa 1,80€. Kortteja myydään bussiasemilla, joidenkin pysäkkien luona olevissa myyntipisteissä, sekä joissain tupakkakaupoissa.

Kortille ladataan arvoa, jota käytetään matkojen ostamiseen. Minimilataus on 5€. Kortin voi ostaa vaikka vain lomankin ajaksi, sillä saat takaisin kortista maksamasi hinnan. Huom: kortilla oleva arvo ei palaudu. Kortin täytyy olla hyvässä kunnossa, sekä palautettuna alle vuoden sisään ostopäivästä.

Matkakortti

Hinta

Matkakortilla matkat ovat edullisempia kuin yksittäislipulla. Esimerkiksi bussimatka Málaga – Benalmádena tai Fuengiola – Benalmádena maksaa 1,65€, mutta matkakortilla vain 1,07€. Kaukoliikenteen bussien hinnat määräytyvät etäisyyksien mukaan. On hyvä muistaa mainita kuskille aina bussiin noustessa, minne olet menossa, sillä se määrittää matkan hinnan. Kortilla maksetaan laittamalla se kuskin edessä olevan laitteen päälle. Laite tulostaa lipun, joka pitää olla tallessa matkan ajan mahdollista tarkastajaa varten.

Junat ja metro

Samalla kortilla pystyt myös maksamaan junamatkan välillä C1 Malaga – Fuengirola ja C2 Malaga – Álora, sekä Málagan metromatkat. Matkalipun hinta on sama kuin automaatista ostettaessa.

Concorcio Málaga -puhelinsovelluksesta löydät helposti aikataulut busseille, metroille ja junille ilman, että käytät internettiä. Sovelluksessa on myös lisätietoja muun muassa hinnoista ja reittikartoista.

Lisätietoja: Málaga Area Metropolitan Transport