Tämä palveluopas on lyhyt ja ytimekäs tietopaketti Aurinkorannikosta, sen kulttuurista, tavoista, kaupungeista, nähtävyyksistä ja harrastusmahdollisuuksista.

Aurinkorannikko on elämys isolla E:llä. Monelle suomalaiselle tulee Aurinkorannikosta ensimmäisenä mieleen ainainen aurinko, meri, loma, vapaa-aika ja rentoutuminen sekä tietysti lämpö. Aurinkorannikko, Costa del Sol,  tarjoaa taatusti jokaiselle vierailijalle runsaasti elämyksiä. Aurinko, iloiset ihmiset, ruoka, viini ja kaunis luonto ovat olennainen osa espanjalaista sekä välimerellistä elämänmenoa.

Palveluoppaastamme löydät myös palveluita, joita erilaiset yritykset tarjoavat sinulle matkasi aikana, auton- ja asunnon vuokrauksesta kauneudenhoitoon ja herkutteluun. Iloista palvelua saat useimmissa paikoissa myös suomenkielellä, joten kielimuuri ei tule olemaan ongelma lomanviettotapoja etsiessä.

Harrastusmahdollisuuksia on myös laidasta laitaan. Hyppää hevosen selkään ja ratsasta kohti auringonlaskua ta suihki suksien päällä Sierra Nevadan laskettelukeskuksessa, Välimeren auringon lämmittäessä ilmaa. Rauhallisempaa menoa voi kokeilla esimerkiksi veneretkellä delfiinejä katsellen, syvävesisukelluskurssilla, vuoristopolkuja vaellellen tai vaikkapa golfin parissa.

Matkan aikana saattaa sattua yllätyksiä, joihin ei välttämättä voi varautua etukäteen. Sen vuoksi palveluoppaassa on tietoa ja ohjeita aina auringonpistoksesta meduusoihin ja lääkäriasemiin. Oppaassa on lisäksi kerrottu hyviä käytännön asioita, joita ei välttämättä tule ajatelleeksi ennen matkalle lähtöä kotimaassa.

Toivomme että viihdyt Aurinkorannikolla, olitpa sitten lomalla tai vakituisena asukkaana.

Asuminen ja eläminen

Tervetuloa nauttimaan Espanjasta!