Andalusian uusin 5* hotelli avasi Málagassa

Upea Miramarin Palatsi avasi ovensa pitkän remontin jälkeen ja Gran Hotel Miramar palvelee taas laatua haluavia asiakkaita. Málaga vahvistaa näin asemaansa yhdeksi Espanjan suosituimmaksi kohteeksi. Tällä hetkellä Málaga on toisella sijalla Madridin jälkeen Facebook sivujen tykkääjien määrässä.

Miramarin palatsi rakennettiin 1926 jolloin se toimi nimellä Hotel Principe de Asturias. Se palveli sisällissodan aikana myös sairaalana ja viimeksi myös oikeustalona vuoteen 2007 asti. 65 miljoonaa maksanut remontti palautti rakennuksen alkuperäiseen loistoonsa ja toi palvelut nykyaikaikaan. Hotellin omistaa Hoteles SantoS ketju.

Miramar huone

Hotellista löytyy 200 upeaa huonetta, 28 sviittiä ja yhteensä 17 merinäköalallista kokoushuonetta, joista saa 700 henkeä vetävän juhlasali. Spasta löytyy mm. suomalainen sauna ja puutarhasta lämmitetty ulkouima-allas.

miramar patio

Sijainti Paseo Maritimolla suosittua Malagueta rantaa vastapäätä tuo varmasti myös paikallisia nauttimaan viiden erilaisen ravintolan antimista ja ihailemaan kaunista keskuspatiota. Hotellia ympäröi 9000m2 puutarhaa, jossa voi myös järjestää tilaisuuksia tai ottaa aurinkoa lämmitetyllä uima-altaalla. Oikeustalon vankilana käytettyissä tiloissa toimii nyt viinikellari, johon pääsee tutustumaan opastetuilla kierroksilla.

Hotelli todella hemmottelee asiakkaitaan. Muun muassa tervetulojuoma, iltapäivä naposteltavaa ja lehdet odottavat asukkaita. Tarvittaessa erikoistoiveetkin täytetään oman hovimestarin toimesta. Autosi lähtee hotellin parkista aina pestyn ja hotelliin kirjautumisajoissa joustetaan.

Tammikuun 1.päivä 2017 hotelli vastaanottaa jo vieraita ja siellä on avajaistarjouksia. Hotellin viimeiset huoneet, puutarha ja SPA viimeistellään tammikuun aikana ja helmikuussa kaikkien tilojen pitäisi olla valmiit ja asukkaiden sekä vierailijoiden käytössä.

miramar kartta

Lähde: diariosur.es
Kuvat: Gran Hotel Miramar