Vilkas Suomi-viikonloppu edessä Aurinkorannikolla

Vihdoin on syksyn vilkkain viikonloppu käsillä! FugeFest ja Espanjan Asuntomessut täyttävät ensi viikonloppuna Aurinkorannikolla olevien suomalaisten päivät. Vielä mahtuu tämän viikon lennoille Tampereelta Malagaan, tarjoushinnoilla!

Kaksipäiväinen FugeFest musiikkifestivaali 21.-22.10  tuo täysiä koneellisia Suomesta kuuntelemaan eturivin artisteja ja ensimmäiset suomalaiset asuntomessut Espanjassa sunnuntaina kerää asumisesta kiinnostuneet saman katon alle.

Asumistietoa

Nyt on ilmeisesti oikea aika tämäntyyppiselle tapahtumalle, kertoo messut järjestävän Espanja.Comin toimitusjohtaja Ismo Ivakko, sillä kiinnostus on ollut vilkasta. Aurinkorannikon vuokra-asunnoilla on ollut kova kysyntä täksi talveksi ja ostajat ovat nyt liikkeellä. Nyt onkin hyvä päivittää asuntotarjonta ja tietämys espanjalaisesta kiinteistökaupasta ja vuokraamisesta.

Tapahtumassa on myös asiantuntijaluentoja, joilla kerrotaan ostamisen ja vuokraamisen lisäksi myös sähkönkulutuksesta, remontoinnista, vakuutuksista ja lakipykälistä.

Ismo Ivakko oli Radio Finlandiassa Max and the Ducks aamushowssa haastateltavana messuista (pääkuva). Kuuntele tästä radiohaastattelu aiheesta.

Espanjan Asuntomessut pidetään sunnuntaina 23.10 Las Palmeras hotellissa Fuengirolan huvivenesatamaa vastapäätä.

virve laura

FugeFest

FugeFestin aloittaa perjantaina ensimmäistä kertaa Aurinkorannikolla esiintyvä Katri Helena. Sitten seuraa Jari Sillanpää, Juha Tapio ja viimeiseksi esiintyy Ressu&Jussi. Lauantaina esiintyvät  Matti ja Teppo, Virve Rosti ja Laura Voutilainen yhdessä sekä  Finhittien Kuninkaat: Danny, Frederik ja Tapani Kansa. Illan päättää Eppu Normaali. FugeFestin lippuja voi ostaa Centro Finlandiasta. Tapahtuma-alue löytyy Feria-alueen päästä Palacio de la Pazista.

Lennot alennusmyynnissä

Fuengirolan massiivisen tapahtumaviikonlopun vuoksi Aurinkorannikolle on järjestetty suoria lentoja Tampereelta. Lippuja on vielä jokunen jäljellä, viime viikonloppuna loput liput laitettiin alennusmyyntiin. Nyt Tampereelta pääsee Aurinkorannikolle jopa alle satasella. Lennot voit tarkistaa ja ostaa osoitteesta heimelennetaan.fi .

Lisätietoa
www.fugefest.fi
www.espanjanasuntomessut.com